Yüzer (Floating) Çerçeve Uygulamaları

Yüzer (Floating) çerçeve uygulamaları, sanat eserlerinin duvarda sanki havada duruyormuş, paspartunun biraz üzerine kaldırmak için kullanılan bir çerçeveleme yöntemidir. Bu uygulama, sanat eserinin sınırlarını vurgulamak yerine, onu çevreleyen duvarın bir parçası gibi görünmesini sağlar.

Yüzer (Floating) çerçeve uygulamaları nasıl yapılır?

Çalışmanızı, paspartunun üzerine uygulamadn önce doğrudan fotoblok üzerine monte ediyoruz. Daha sonra, akriliğin sanatınıza doğrudan temas etmemesini sağlamak için çerçevenin içinde ara parçalar kullanıyoruz.

Bu yöntemin avantajları arasında, sanat eserinin orijinal tasarımının korunması, eserin sınırlarının vurgulanması yerine, sanat eserinin tamamının sergilenmesi ve dikkatin sanat eserine odaklanmasına izin verilmesi bulunur.

Yüzer montaj, herhangi bir sanat eserine, kumaşa veya nesneye biraz drama katar. Eski bir kartpostalın yırtık pırtık köşeleri, nişanlandığınız restorandaki kibrit kutusundaki kırışıklıklar gibi benzersiz kenarları sergilemek için mükemmeldir ve 3 boyutlu nesneleri sergilemenin en iyi yoludur. Tasarımcılar, derinliği vurguladığı ve nesneyi öne çıkardığı için onu seviyor. Zarif, zamansız bir stil ve sanatınızın gerçekten özel çerçeveli görünmesini sağlamanın en kolay yolu.

 

Yüzer çerçeve uygulamaları özellikle modern ve çağdaş sanat eserleri için popülerdir, ancak her tür sanat eseri için kullanılabilirler.

Kartpostallar, eşarplar, pasaportlar, bilet koçanları, biniş kartları, kurdeleler, menüler, tekstil ürünleri, kilimler, para klipsleri, para birimleri, golf tişörtleri, küçük bayraklar, flamalar, kibrit kutuları, anahtarlar, bandanalar, gitar penaları, oyun kartları, püsküller, düğmeler ve rozetler , bardak altlıkları, madalyalar, iğne oyaları, iğneler, yapbozlar, mantar panolar, fotoğraf şeritleri, polaroidler, üniversite mektupları, aşk notları, ayrılık notları (ama umarız sizde yoktur), araba plakaları, yemek tabakları, boya fırçaları, kurşun kalem, tükenmez kalem, boya kalemi, dergi, kitap kapakları, albüm kapakları, CD’ler, DVD’ler, kasetler (bunları hatırladınız mı?)